LynnCo

Over mij.
Laten we kennis maken

Mijn verhaal

Als mensen mij vragen waar ik ben gestart om hier te geraken, dan moet ik altijd lachen. Want, heel gek eigenlijk, ik ben afgestudeerd als schoonheidsspecialiste. Ondanks dat ik het een zeer fijne studierichting vond, wist ik al snel dat dit niet mijn droomjob zou zijn. Dus ben ik enkele jaren op zoek geweest en zijn er verschillende aspecten op mijn pad gekomen: Administratie, Eventmanagement, Marketing, Sales, en ja hoor, tot slot ook HR 😉.

Met meer dan 8 jaar ervaring in HR besloot ik in 2021 mijn eigen avontuur te starten en LynnCo op te richten. Op die moment had ik een zoontje van 2,5jaar en was ik echt nét zwanger van onze dochter. Toch hield dit me niet tegen, want ik had een visie, een missie! 

Ik ben dan ook geen doorsnee loopbaanbegeleider geworden; ik ben jouw energieke supporter die je meeneemt in een wereld van mogelijkheden binnen het werkvlak.

Mijn missie

Dat is mama’s volop ondersteunen en begeleiden in hun loopbaan. Ik wil hen aanmoedigen om in actie te schieten en de regie over hun carrière zelf in handen te nemen. Mijn doel is om hen te versterken en te inspireren, zodat ze vol zelfvertrouwen hun unieke talenten kunnen benutten, hun doelen kunnen bereiken en hun loopbaandromen kunnen waarmaken, zonder dat schuldgevoel in de weg staat.

LynnCo - jobcoach voor mama's

Deze waarden zijn voor mij belangrijk in mijn werk & leven:

Duurzaamheid

Authenticiteit

Betrokkenheid

Respect

Ik volg op regelmatige basis opleidingen over communicatie, loopbaantools, timemanagement, HRM,… zodat je altijd op mij kan rekenen voor de laatste nieuwe technieken. 

Omdat ik het beste van beide werelden wil, smijt ik me vol enthousiasme als jobcoach voor mama’s van jonge kids. Tegelijkertijd blijft mijn passie voor Human Resources branden, en zorg ik voor een kwalitatieve HR-implementatie bij bedrijven. Dat houdt me bovendien scherp en helemaal mee met de laatste trends op de arbeidsmarkt.

Ik stel me graag nog even voor

In het charmante Kontich, omringd door de vrolijke chaos van twee energieke kleintjes, neem ik, Lynn, je graag mee in mijn wereld. Met 36 lentes jong, gevuld met het gelach van mijn kids, de steun van mijn liefdevolle partner, en de nieuwsgierigheid van onze viervoeter Fidgi, vormen wij ons eigen levendige nest.

Op mijn Spotify-afspeellijst dans ik door het leven, met Casanova als mijn onbetwiste feelgood-favoriet. Het is mijn ontsnapping, mijn energiebooster te midden van drukke mama-dagen.

Maar er is meer. Als mijn nieuwsgierigheid begint te kriebelen, duik ik in de de boeken, artikels, onderzoek – ik ben er helemaal bij. Want naast mijn liefde voor beats en ritme, vind ik rust in het ontdekken van nieuwe mogelijkheden.

En dan, het kersje op de taart: mensen. Jullie, lieve mama’s, geven mij energie! Of het nu gaat om samenwerken, brainstormen, coachen, of simpelweg genieten van een gezellige babbel. Het zijn deze connecties die mijn dagen verrijken en mijn passie voeden.. Dus laten we samen een verhaal schrijven, vol beats, ontdekkingen en energieke connecties.

Volg je mij al op Instagram?

@lynnco_jobcoach

Ik deel graag tips en inzichten over de huidige arbeidsmarkt, loopbaanbegeleiding en persoonlijke groei. 
Zeker de moeite om te volgen dus 😉

Mama, geef nu toch eens toe! J…
🌟 Gratis Webinar: Geef je gren…
Zonder assertieve communicatie…
Durf jij altijd jezelf te zijn…
Heb je moeite om je grenzen aa…
Verhuizen, verbouwen, renovere…
Neen zeggen, grenzen aangeven,…
HALLO, praat ik misschien tege…
Laten we nu een echt eerlijk z…
Doe je er aan mee of niet? Uit…
Scroll to Top