BOUW AAN JE ZELFVERTROUWEN TIJDENS EEN SELECTIEGESPREK

Gratis e-book met 10 sollicitatietips specifiek voor mama’s.

Loopbaanbegeleiding specifiek voor mama's

Stel je voor: je zit in de wachtkamer voor je droomjob, een beetje nerveus maar ook vol vertrouwen.
Geloof het of niet, maar dat zelfvertrouwen is absoluut mogelijk, zelfs als mama die zich opnieuw waagt op de arbeidsmarkt.

Het geheim? Een goede voorbereiding!
Het zit hem niet alleen in het feit dat je antwoorden paraat hebt op veelgestelde vragen. Het gaat om de rust en zekerheid die je uitstraalt wanneer je goed voorbereid bent. En laten we eerlijk zijn, solliciteren kan behoorlijk intimiderend lijken, maar met de juiste voorbereiding wordt het een stuk minder angstaanjagend.

Als recruiter met jarenlange ervaring, deel ik graag mijn inzichten met jou.
Wat zijn onze criteria? Hoe kan jij daarop inspelen?

Door mijn e-book te lezen zul je vol vertrouwen naar elk sollicitatiegesprek gaan. Geen zorgen meer, maar wel volle overtuiging en de juiste voorbereiding.
Want geloof me, die droomjob is dichterbij dan je denkt.

Lees het GRATIS e-book en ga meteen solliciteren!

Het e-book, en dan?

LynnCo - jobcoach voor mama's

Wie ben ik?

Hoi! Ik ben Lynn Vandecappelle, founder van LynnCo.

Je kan mij steeds terugvinden in een HR-omgeving waar ik mij ontferm over verschillende aspecten binnen de wondere HR-wereld. Dit kan gaan van loopbaanbegeleiding & coachings, tot het uitschrijven van een welzijn- of HR beleid, tot het rekruteren en onboarden van nieuwe medewerkers. Maar HR omvat nog zo veel meer, dus denk ook maar aan evaluatiegesprekken, leadership trajecten en persoonlijke ontwikkelingsplannen. Van payroll heb ik niet echt kaas gegeten, maar hé, ook dat neem ik erbij als er nood aan is. Naast deze bezige HR-dame staan 2 kleine kindjes, een partner en een hond. Ook daar ben ik zelf heel gepassioneerd door en maak ik graag tijd om die kwalitatief met hen te spenderen.

LynnCo - jobcoach voor mama's

Lees het gratis e-book en ga meteen zelf aan de slag!

Scroll to Top