Twijfel je nog of loopbaanbegeleiding iets voor je is?

Doe dan nu de gratis loopbaantest en ontdek in slechts 15 vragen of jij nood hebt aan loopbaanbegeleiding.

Benieuwd naar de mogelijkheden rond loopbaanbegeleiding?

Review LynnCo

Je twijfelt misschien al langer of loopbaanbegeleiding iets voor je is. Uit de test komt duidelijk naar voren dat het voor jou een waardevolle stap kan zijn. Dit is waarom je het zou doen:

  • Ontdek je talenten en passies: Leer waar je goed in bent en wat je gelukkig maakt in je werk.
  • Vind de balans: Ontwikkel een loopbaan die past bij jouw leven als mama, zodat je genoeg tijd hebt voor je gezin.
  • Vergroot je zelfvertrouwen: Maak bewuste loopbaankeuzes die je met zekerheid en trots kunt nemen.
  • Realiseer je dromen: Zet de stappen die nodig zijn om je ideale carrière werkelijkheid te maken, zonder in te leveren op quality time met je kinderen.

Loopbaanbegeleiding helpt je niet alleen om helderheid te krijgen over je loopbaanpad, maar ook om concrete acties te ondernemen richting een vervullende en evenwichtige toekomst.

Klinkt goed ?

Kies de begeleiding die het beste bij jou past

1 op 1 Loopbaanbegeleiding

Persoonlijke begeleiding met aandacht voor jouw unieke situatie. Ontvang professionele ondersteuning en advies op maat.

DIY Loopbaancursus

Doorloop op je eigen tempo een gestructureerde cursus die je helpt je talenten te ontdekken en je loopbaan opnieuw vorm te geven.

Wat anderen zeggen over mijn diensten.

Testimonial LynnCo
Testimonial LynnCo
Testimonial LynnCo
Testimonial LynnCo

Twijfel je nu nog of loopbaanbegeleiding iets voor jou is? Of twijfel je enkel nog tussen de vorm waarop? Plan hier een gratis kennismakingscall en dan denk ik graag even met je mee.

Wie ben ik?

Hoi daar, ik ben Lynn! In maart 2019 werd ik voor de eerste keer mama, en ondertussen hebben we hier 2 (zeer) energieke kids rondlopen.

Als werkende mama was ik vroeger voortdurend jonglerend tussen verantwoordelijkheden op het werk en die eindeloze takenlijst thuis.
Het leek wel alsof ik tekortschoot, zowel als mama als professional. Omdat ik zelf deze weg heb bewandeld begrijp ik jouw situatie als geen ander. Ik besef wat mijn waarden en talenten zijn en kan deze nu ook inzetten als loopbaancoach specifiek voor mama’s.
Mijn missie is dan ook om mama’s volop te ondersteunen en begeleiden in hun loopbaan zodat ze in actie schieten en de regie over hun carrière zelf in handen nemen.

Lynn Vandecappelle LynnCo jobcoach
Scroll to Top