ERVAAR ALS MAMA MEER ONTSPANNING EN MEER PLEZIER IN JE WERK DANKZIJ LOOPBAANBEGELEIDING

ONTDEK DOOR MIDDEL VAN PRAKTISCHE OEFENINGEN WELKE LOOPBAANKEUZES VOOR JOU DE JUISTE ZIJN.

Ik help jou als werkende mama een échte work/life balance te creëren. Dit doe ik door jou te begeleiden met onder andere loopbaancoaching, sollicitatietraining, inzicht krijgen in jezelf en in je talenten.

Loopbaanbegeleiding specifiek voor mama's

Ben jij ook zo’n liefdevolle mama die al wel eens denkt ‘Ik ben meer dan alleen een mama’? Er is meer in het leven dan enkel de hectiek van het mama zijn en jouw carrière!

In maart 2019 werd ik voor de eerste keer mama, en ondertussen hebben we hier 2 (zeer) energieke kids rondlopen. Als werkende mama was ik vroeger voortdurend jonglerend tussen verantwoordelijkheden op het werk en die eindeloze takenlijst thuis. Het leek wel alsof er nooit genoeg uren in een dag zaten en ik voelde mij constant uitgeput, alsof ik tekortschoot, zowel als mama als professional. Neem daar nog de eigenschappen van een perfectionist en een people pleaser bij.

Ik kwam terecht in een confronterende reis op zoek naar mijn persoonlijke identiteit naast het mama zijn.

Jij herkent het schuldgevoel waarschijnlijk ook wel wanneer je op het werk bent en verlangt naar meer vrije tijd met je kinderen, of net andersom.

Tijd om in mijzelf te investeren dacht ik!

Ik ben van alles gaan proberen: yoga, time-management technieken, opvoedingslessen tot zelfhulpboeken, maar niets leek echt te werken. Tot ik even ben gaan stil staan, want ik bleef mijzelf voorbijlopen. Wat had ik nu echt nodig? Wat kon mij nu echt helpen om bewuste keuzes te maken die bij mijn levensstijl passen? Een coach, iemand die mij helpt om inzichten te krijgen en acties te ondernemen!

De impact was verbluffend.

Ik begon meer te ontspannen en met hernieuwde energie aan mijn werk en genoot intenser van de tijd met mijn kinderen. De schuldgevoelens verdwenen omdat ik leerde hoe ik mijn grenzen kan stellen en hoe nee zeggen tegen een ander, ja zeggen tegen mijzelf is. Ik besef wat mijn waarden en talenten zijn en kan deze nu ook inzetten als loopbaancoach specifiek voor mama’s.

Omdat ik zelf deze weg heb bewandeld begrijp ik jouw situatie als geen ander.
Maar ik wil je wel laten zien dat het anders kan!

Mijn aanpak is praktisch en resultaatgericht. Samen zullen we concrete stappen zetten om jouw balans te herstellen en jouw eigen identiteit te herontdekken.

Mijn eigen ervaring, en de vele babbels met andere mama’s, bracht me tot het besef dat er een grote vraag is onder mama’s om in balans te komen, om te ontdekken wie ze zijn buiten het moederschap, als individu met unieke doelen en verlangens.

Klinkt dit je bekend in de oren?

Je weet wat je wilt, maar je durft geen stappen te zetten

Je durft niet niet naar je leidinggevende toe te stappen om je grenzen aan te geven.

Je zit vast in je loopbaan, maar weet niet welke stappen te ondernemen

Je staat op met tegenzin en moet je naar het werk sleuren

Je sukkelt met het vinden van een goede balans tussen je werk en privé tijd

LynnCo is er voor jou!

Hou zalig zou het zijn om een job te vinden die:

Geloof mij, dit is echt mogelijk, ja ook voor jou! 
Als ik het kan, dan kan jij het ook. Inmiddels heb ik ook al tientallen mama’s begeleid naar meer werkplezier en minder schuldgevoel.

Twijfel jij of loopbaanbegeleiding wel voor jou is?

Ga aan de slag met de gratis loopbaantest.

Doorloop een aantal vragen die je meteen ook kennis laten maken met de verschillende topics binnen loopbaanbegeleiding en krijg onmiddellijk je resultaat te zien.

Ben je er van overtuigd dat jij de regie over je loopbaan wilt nemen?

Boek dan je gratis kennismakingsgesprek.

Dé kans om mij te spreken over mijn werkwijze en mijn visie. De juiste klik hebben is nu eenmaal heel belangrijk, het is zelfs een cruciale factor om een succesvol coachingstraject af te leggen.

LynnCo - jobcoach voor mama's

Hoe werkt het?

Geen recht op loopbaancheques?

Geen zorgen, voor jou heb ik speciaal een Do It Yourself loopbaancursus uitgeschreven. 

Als werkende mama heb jij recht op werkplezier. In deze online cursus neem ik je mee in veelvoorkomende loopbaanvragen, reik ik naar je uit met verschillende oefeningen en testen om je zo aan te zetten tot actie. 
Ondertussen heb ik al zo veel mama’s mogen helpen en alle kennis die ik daaruit heb gehaald zit nu in deze cursus, zodat je zelfs zonder directe toegang tot mij hiermee aan de slag kan gaan.

Praktisch

Je eerste cheque is goed voor 4uur begeleiding en je tweede voor 3uur. Je betaalt maar 45€ voor een loopbaancheque. Dit is erg voordelig want de reële waarde bedraagt 182€ per uur.

Om in aanmerking te komen voor loopbaancheques moet je op het ogenblik van je aanvraag aan 5 voorwaarden voldoen:

  1. Je woont in Vlaanderen of Brussel
  2. Je werkt voltijds of deeltijds als werknemer of zelfstandige
  3. Je hebt over je hele loopbaan minstens 7 jaar werkervaring
  4. Je volgde de voorbije 6 jaar geen loopbaanbegeleiding
  5. Je bent bereid om loopbaanbegeleiding te volgen bij een erkend loopbaancentrum en om die loopbaanbegeleiding in het Nederlands te volgen

Je kan op de website van VDAB (www.vdab.be/loopbaancheques) controleren of je recht hebt op de cheques.

Omdat ik aangesloten ben bij het erkend loopbaancentrum K-onsult.

Meer info en bestellen kan via deze link http://www.vdab.be/loopbaanbegeleiding of door het nummer 0800/30700 te bellen of door langs te gaan bij één van de VDAB werkwinkels.

Elk traject start met een gratis kennismakingsgrespek waarin we gaan kijken naar jouw loopbaanvraag. Na dit gesprek beslis jij of je van start wilt gaan met loopbaanbegeleiding en kan er een intake gesprek worden geboekt. Hier gaan we verder door op je loopbaanvraag.

Na het intakegesprek volgen er verdiepende sessies waarin we actie-en oplossingsgericht aan de slag gaan met je persoonlijke loopbaanvraag. Tot slot volgt er nog een laatste synthese sessie waarin we in kaart brengen welke inzichten je hebt vergaard en welke stappen jij gaat zetten.

Al deze sessies zullen online doorgaan (via Teams)

Staat je vraag er niet tussen?
Contacteer me voor een vrijblijvend telefonische kennismaking. Ik luister graag naar je verhaal en geef je een antwoord op al je praktische vragen.

Deze loopbaanbegeleiding is in samenwerking met erkend loopbaancenter K-onsult.

VDAB loopbaancheques
K-onsult logo
Lynn Vandecappelle LynnCo jobcoach

Wie ben ik?

Hoi daar, ik ben Lynn!

Je hebt bovenaan al een stukje van mij leren kennen, maar ik ga hier graag wat verder op in. Momenteel ben ik 36 lentes jong en mama van Noah en Emma. Samen met mijn wederhelft Bjorn en onze trouwe viervoeter Fidgi wonen we in Kontich.

Is het even stil in huis, of heb ik een minder momentje, zet ik zonder twijfel de radio aan. Zelf heb ik ook een Spotify Feelgood Playlist aangemaakt voor die winterse dagen door te komen.

Moet het dan bij mij altijd druk zijn? Nee, liefst niet! Ik geraak ook al wel eens overprikkeld. Dan duik ik graag in een nieuwe materie, lees ik boeken en artikels of verdiep ik mij in een opleiding.

Het laatste stukje dat ik nog met jou deel is dat mensen mij energie geven! Samenwerken, brainstormen, coachen of gewoon een gezellige babbel: I LOVE IT!

Mijn missie is dan ook om mama’s volop te ondersteunen en begeleiden in hun loopbaan zodat ze in actie schieten en de regie over hun carrière zelf in handen nemen.

Scroll to Top

Gratis loopbaantest

Aan de hand van 15 vragen ontdek jij of je nood hebt aan loopbaanbegeleiding