Beheers je stress en vind jouw perfecte werk/privé balans!

Voor werkende mama’s die klaar zijn om stress te verminderen en harmonie te vinden in hun drukke leven. Schrijf je in voor dit gratis webinar en zet de eerste stap richting balans.

Hoeveel ballen kan jij tegelijk in de lucht houden?

Hey mama, ik snap je helemaal. Mijn naam is Lynn Vandecappelle en ik weet als geen ander hoe het voelt om elke dag te jongleren met eindeloze taken van werk en gezin. Na jaren van ploeteren en altijd het gevoel te hebben dat ik tekort schoot, ontdekte ik dat het anders kan. Ik besloot dat ik niet langer wilde rennen zonder te weten waar naartoe en begon mijn zoektocht naar een betere balans. Nu help ik andere mama’s om hetzelfde te doen.

Tijdens mijn zoektocht naar die balans leerde ik dat het écht mogelijk is om rust en voldoening te vinden in het drukke leven van een werkende mama. Door kleine, bewuste veranderingen te maken kun je jouw stressniveau drastisch verlagen en weer genieten van de dingen die er écht toe doen. Dat is nu net wat ik jou ook wil leren!

In dit webinar zal ik mijn inzichten met jou delen en de tools die mij daarbij hebben geholpen. Ondertussen hebben al vele andere mama’s mogen ervaren wat de impact hiervan kan zijn. En ook jij verdient het om je weer ontspannen en energiek te voelen, zonder constant te moeten balanceren op een dunne draad.

Is dit herkenbaar voor jou?

LynnCo waarden

Schrijf je dan nu in voor het gratis webinar 'Ga bewust om met stress en geniet van een betere werk/privé balans?'

Na dit webinar kan je meteen aan de slag met de concrete tips en tools die worden uitgereikt. Geen zweverige praatjes dus! 

Wat je kunt verwachten? Na deelname:

Hoe gaat dat praktisch?

Wie ben ik?

Hoi daar, ik ben Lynn! In maart 2019 werd ik voor de eerste keer mama, en ondertussen hebben we hier 2 (zeer) energieke kids rondlopen.

Ik ben jouw loopbaancoach die gespecialiseerd is in het ondersteunen van mama’s. Als werkende mama begrijp ik als geen ander de uitdagingen die je tegenkomt. Na bijna 10 jaar ervaring in verschillende HR-domeinen besloot ik LynnCo op te richten om andere mama’s te helpen met hun loopbaan en persoonlijke leven in balans te brengen. Mijn missie? Jou helpen om weer ademruimte te vinden, zodat je kunt genieten van je werk én je gezin zonder constante stress te ervaren.

Lynn Vandecappelle LynnCo jobcoach

Klaar om de stress de baas te worden?

Schrijf je nu in voor het gratis webinar en ontdek hoe je bewuster om kunt gaan met stress en kunt genieten van een evenwichtiger leven. Klik op de knop hieronder om je plek te reserveren!

Ontdek de andere webinars op www.lynnco.be/webinars

Scroll to Top