Zeg vol vertrouwen 'Nee'. Blijf stralen als werkende mama.

Leer effectief communiceren en zeg zonder schuldgevoel ‘nee’ tegen collega’s en leidinggevenden. Ontdek praktische tips om je grenzen duidelijk aan te geven en meer tijd voor jezelf en je gezin te creëren.

Geef je grenzen aan dankzij effectieve communicatie

Lieve mama,

Ben je klaar om ein-de-lijk ‘nee’ te leren zeggen zonder schuldgevoel? Om je grenzen te stellen zonder jezelf weg te cijferen? Dan is dit webinar voor jou!

Geef je grenzen aan dankzij effectieve communicatie is speciaal ontworpen voor werkende mama’s zoals jij, die dagelijks jongleren tussen werk en gezin. Ik weet hoe moeilijk het kan zijn om altijd beschikbaar te moeten zijn voor je collega’s en leidinggevende, terwijl je ook thuis nog een hele wereld draaiende houdt. Het resultaat? Uitputting en het gevoel dat je eigen behoeften altijd als laatste komen.

Maar stel je voor dat je dat kunt veranderen…

Waarom je dit niet wilt missen:

LynnCo waarden

Net wat jij nodig hebt? Schrijf je dan nu in voor het gratis webinar 'Geef je grenzen aan dankzij effectieve communicatie.'

Wacht niet langer en geef jezelf de kans om te groeien en te bloeien. Samen zorgen wij ervoor dat je je grenzen leert bewaken zodat je de beste versie van jezelf kunt zijn. Voor jezelf, je gezin en op het werk.

Dit webinar is voor jou als:

Hoe gaat dat praktisch?

Wie ben ik?

Hoi daar, ik ben Lynn Vandecappelle, founder van LynnCo! Maar ook mama van Noah (2019) en Emma (2022), 2 fulltime jobs dus. 😉

Communicatie lijkt mij een rode draad in ieders leven, zo ook het mijne. Ik (h)erken de deadlines, de frustraties en de miscommunicaties op het werk. Met mijn bijna 10jaar ervaring binnen HR mocht ik aan verschillende workshops deelnemen omtrent dit topic. Mijn missie komt dan ook vanuit mijn passie voor verbinding en mensen. Ondertussen weet ik precies welke tools en tips écht werken. Benieuwd hoe ik het doe? Schrijf je in voor het webinar en ontdek het zelf!

Lynn Vandecappelle LynnCo jobcoach

Ben jij klaar om vol vertrouwen 'nee' te zeggen?

Wacht niet langer en meld je aan voor het gratis webinar ‘Geef je grenzen aan dankzij effectieve communicatie’. Ontdek hoe jij als werkende mama je eigen behoeften kunt respecteren, zonder schuldgevoel. Wees er snel bij want de plaatsen zijn steeds beperkt.

Ontdek de andere webinars op www.lynnco.be/webinars

Scroll to Top